Usein kysyttyä

Stylus

Stylus on kuvataidekasvatuksen verkkojulkaisu, vuosina 1906-2019 julkaistun taidekasvatuslehti Styluksen muodonmuutos.  Verkkolehti tekee näkyväksi visuaalisten taiteiden – erityisesti kuvataiteen – opetusta, kasvatusta, kehittämistä, tutkimusta, mielipiteitä ja alan reunaehtoja kaikilta kouluasteilta.

Stylus.fi on avoin sivusto kenelle tahansa.

Stylus.fi on jatkumo vuosina 1907 – 2019 julkaistulle painetulle Stylus-lehdelle. Molempien taustayhteisö ja julkaisija on Kuvataideopettajat KUVIS ry, Suomen vanhin aineopettajayhteisö.

Voit! Jos sinulla on juttuidea, haluat kirjoittaa itse tai haluisit, että jostain kirjoitetaan, ole yhteydessä toimituskuntaan [email protected]

Stylus tarkoittaa antiikinaikaista luusta, puusta, metallista tai vaikkapa kaislasta tehtyä piirrostikkua, jolla piirrettiin tai kirjoitettiin  vahalle, saveen, papyrukselle tai muulle pinnalle.

Muuta

Toimistussihteerille, toimituskunnalle tai julkisijalle.

 

Lehden toimituskunnassa on julkaisijan Kuvataideopettajat KUVIS ry:n lisäksi edustajat Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liitosta sekä Aalto yliopiston ja  Lapin yliopiston kuvataidekasvatuksen koulutusohjelmista. Tällä verkostolla on keskeisin ja laajin tieto, kokemus ja näkemys alan toiminnasta.